Hollandse Heksen
opleidingen&cursussen

Cursus Ontdek de Godin in jezelf!

les I de drievoudige Maangodin -kennismaking met de godinnenenergie
les II
Wie ben je? Artemis
les III
Reis naar de Onderwereld Inanna
les IV
Heilige Ruimte Durga
les V
Wat wil je? Baba Jaga
Les VI
hoe bereik je wat je wilt? Cerridwen
les VII
Onvoorwaardelijke liefde en schoonheid Aphrodite
les VIII
de drievoudige Maangodin

Schriftelijke cursus van 8 weken, opdrachten worden wekelijks verstuurd. Feedback, coaching en begeleiding geschiedt per email.
Mail voor meer informatie.


Eerstegraads Opleiding tot Priesteres van het Oude Pad

Je leert de beginselen van het Oude Pad. Door het wiel van het jaar te volgen maak je kennis met de zon, maan -en seizoensvieringen.
Hiernaast zal je beginnen met oefeningen die de basis vormen voor magisch werk: aarden, gronden, meditaties en visualisaties gericht op de godinnen-en goden energie in jezelf -en dus ook buiten jezelf-, archetypische oefeningen (de priesteres, de wijze heks), oefeningen en opdrachten die je kennis laten maken met de krachten -en hoeders van de natuur (zon, maan, bomen, stenen, planten, dieren) en de vier elementen (aarde,water, lucht en vuur). Wanneer de opleiding naar behoren is volbracht volgt de inwijding. Gewoonlijk geschiedt dit na een jaar en een dag.

 
Schriftelijke cursus van een jaar en een dag. De opdrachten worden maandelijks verstuurd. Feed back, coaching en begeleiding geschiedt per email. Hiernaast zijn er studiebijeenkomsten mogelijk.
Mail voor meer informatie.


Cursus Maanvisualisatie
Ontdek de invloed van de maan -en de Godin die in haar huist- en leer hoe de kracht van de maan een positieve invloed kan hebben op je dagelijks leven!

Schriftelijke cursus. meer informatie volgt binnenkort.